Monday, 25 April 2011

Check up and 3D

my little one sedang sayu beradu di dalam

bonde n dady owes lurve u huny!




bonde n dady yang dah kepenatan after work



bonde tungu turn.eh.i put on weight la.kaki bengkak sudah!


Olaaa!smlm i pegi check up.so mcm berangan2 lah skali nak buat 3d.tungu punye tungu sampai la my turn.masuk mcm biasa.sume normal.good2 cume my little one nie tak pusing lagi..doc kate,its normal cuz baby masih berpusing2 dalam tu.lets juz wait untill 8 months.maksudnye i kene tungu jelah kan.d sbb kan bby tak pusing lagik.takleh la nak bt 3d.muke i pon mcm muncung je,"mungkin doc kecian kot tgk muke i..dia kata "ok kite try yah" ..tibe nmpk my little one tgh tido.no wonder la diam tak gerak2.heee.happy nye.alhmdullah.syukur kepade Allah swt.bby skrg dah 1 kg.heee buat masa nie semua cakap he got my nose.oh hidung terjongket itu kah?hahhaa.we'll see.

2 comments:

  1. Auww so cute!

    Tak sabar nak tengok bila dia dah lahir nanti. Aunty Hannah is also waiting for you! :D

    ReplyDelete