Tuesday, 31 May 2011

8 months ^_^

Last weekend mmg mcm kabut sikit..monday tu keje halfday je terus g naluri sbb ada mcm bleedin sikit.then doc check she said..uri tu agak rendah and that cause me bleedin.so kene lah bedrest 5 hari.first time cuti lama nie.bosan jugak dok rumah.tapi nak bt mcmana?makan tido main game thats all yang i buat.on thursday tu kene cek darah and minum air gule sbb berat naik 4 kilo dah 2 bulan.haha.and baby agak besa.So kamis tu kene puasa.sampai naluri pon around 8am..terus ambik darah,minum air gule yang bt kan i pening.nak koma nak muntah sume ada.hohh!!.then sambung puasa sampai 10 am..lepas tu ambik darah balik and the result is..saye takde kencing manis.i told u doc..i mmg takde diabetic.i eat alot sbb tu i gain byk.hahah.tak caye.reading cume 3.5 je.alhmdlah.heee.tapi uri masih low so kene byk rehat la,tu je pon drg leh buat mase nie.




My Baby boy..nmpk tak penumbuk dia tu.hihi.he's now 32 weeks.weight aroun 2.5 kg.head down dah..ready to see the real world :P


oh!bonde benci gile kene minum air gule ni.


kene ambik darah..tempat yang same sbb urat tk kua.gemuk sangat nie.hehe.i gained 11kg ocay T_T


cpt2 carik makan sbb dah nak pengsan.puasa.


bonde n dady :)

No comments:

Post a Comment