Wednesday, 18 May 2011

Baby Shower Part-2

the cake

say thnks to aunty cida!


this is aunty cida!heee
































heloo!!alhmdllah sume went well...sume kawan2 rapat yang d jemput dapat hadir..cume ada few yang ada masalah yang takleh nak elak..tak dapat la same2 memeriahkan majlis bonde..but then socay sbb nti masa bby born kite bt kekah pulak eh?heeee.


Let me tell you abit about this event and the organizer.pade mule2 nye mmg plan nak bt kat ruma je.mcm biasa.tapi bile pk balik ruma yang tgh reno tu mcm tak sesuai kan?hari2 online ngn yanie tanye mana location.sampai azwa tolong carik kan few tasik n only tasik permaisuri yang ade kosong.ok belasah la.and then yanie come out with the theme..suh pakai color2!tq sayang..yanie and azwa gak yang deco kan tent tu.letak riben2.start dari pade monday tu je bonde dah mcm agak kalut ah sbb byk bende tak buat.then slow2 manage ape yang kene start dulu.beli baju order cuppies.beli bende2 nak masak.finalize label.gunting2 label.errhh.agak byk tapi best!


Then sampai la hari jumaat..sume bende dah siap.balik keje bonde n dady and azwa terus g klcc ambik cupcake.singah cold storage beli bende2 yang teritngal then balik ruma terus start prepare sume ngn azwa.i start with rebus potato utk potato salad kesukaan aunty ainur heheh.then sambung azwa buat jelly power!haha.sedap!pastu boil egg utk DIY sandwich kami.sok pagi tu baru penyek2 kan.heee.tampal sticker kat lolypop and last skali asing2 kan cuppies and tampal nama guest accordingly.kul 2 ktrg tido.heeee


Sabtu pagi 730..bonde n azwa dah bgn.bt pancake kemas bende2 nak bawa sume pack.then 930 azwa dah gerak g tasik..ada gak error masa nak pasang kemah tapi tq wa n imran sbb settlekan..bonde??heee smpt carik duit jap makeup kan jasmine sanding lepas tu sampai aim,mumy n ayande dah sampai.mumy plak masak mehun and daging cincang yang sume org cakap sedap tu.heee.i juge tak rasa.then mumy ayande adik2 pon tlg set up2 potong2 masuk kan dalam plate lawa...azwa n yanie sebok ssn kusi kemas kemah.aim dengan penuh cool buat candy buffet dia sorang2 je.tq aim sbb sponsor me that wonderful gift yang tak ternilai...nti shower u i sponsor makeup!hehehe :) guest sume start sampai at 330..sume seperti yang kami plan.alhmdlah and tq sangat pade sume2 yang bersusah payah.erhh bonde mmg tak pandai nak tulis2 ni.but u guys noe..i luv u all so much!tq once again!

No comments:

Post a Comment