Thursday, 14 April 2011

Makan Manis Manis

Hello!ni mmg my favvy food since preggy,suke makan manis2 nti bby bonde manis manis sekali yer!org tegur?ramai je org yang tegur ape yang i makan sbb drg kata tak takut ke ssh nak kurus balik.heee.soklan mmg best!FYI i mmg bukan org yang skinny bonnie ni..mmg dari before get pregnant pon cam cute2 je kot!hah..sumpah aku sangat perasan.heee.tapi buny owes by my side..aja mcmana nak kurus.mcmana nak diet and eat healty food.he said.makan je b sementara u nak makan nie.nti dah deliver kite leh diet.. and he huby pnh kuruskan me sampai hilang 14 kilo in about 2 months kot.so ape ada hal.Lagi pon since prgnt ni baru naik mcm 4 kg.heee.ada gak yang cakap..nti kene kencing manis sbb byk sangat manis.tq pada yang concern,sayang kamu semua..and alhmdlah tiap2 bulan check up.sugar dalam 5.1 n doc kate ok saje.so yeay boleh makan lagik.okok ape pon kite nak makan.makan lah janji ubt yang doc bg jgn skip eh.n drink alot of water!peace!!


@ Hagen daz KLCC

Tutti Frutti dekat area2 wangsa walk

Fruits Tart

Sagu Gule melake @ Look Up Point
Macaroon from san fran


ABC kat Langat


hehe makanan kecik


vanilla+sbery milkshake


Java chip!LOOOvely!


coklat spec.20 sen satu.heee.dap tu beb.beli msti skali 10-20


pulut durian n ape tah nama pisang ni @ bumbu desa KLCC


Baskin Robin Ice cweam Tapas


Baskin Robbins Fondue


Cream Caremel at Carlos Pavi


Choc2 from 7E


Vanilla


from 7 e Hello Panda is The BEST!


Bisou Cupcake!i suke dark choc n vanilla sky!



from bakery yang opp my office..pon yummy!

No comments:

Post a Comment