Monday, 11 April 2011

Pusat Perubatan Naluri

hmm..ok,kali ni i update pasal mana nak deliver.eversince dah tau prgnt je..merata hosp pegi check up juz to get a nice doctor.heee.dah pegi pantai 4-5 kali.doc okok saje..ampang putri ramai sangat.kpj out of the way.kebetulan satu harini mcm tak sihat so azwa n imran bw g PPN kat wmaju jumpe doc Zana.rasa selase gak ngn beliau.sbb dia sangat detail cek bby.explain ape itu ini.kite dah la first bby.mana lah tau ape2 kan.and sampai skrg lah terus check up kat sane.range harge..kalo biasa bulan2 check tu..siap scan n ada pic si kecik.dalam rm 90++ to rm 120.masa ambik darah tu rm 168 tapi tu sekali je.then haritu i ada sakit sikit2 price dia dalam rm130- rm 150.still ok lagik la kan?kalo normal deliver lak,open ward dalam rm1.3k++,single rm2k++ and czer openward rm4k++ single dalam rm4.5k++.

No comments:

Post a Comment