Wednesday, 13 April 2011

My Junior needs.


Swing yang slalu nye org gune time siang kot.sbb bby tido kejap2 je.yang ni beli online je =)


Bottle tommie tippie.BPA Free.beli 2 je dulu.saje spare2 heee.sbb tgh decide nak BF ke tak nie

warmer from tommie tippie

ni murah compare ngn avent.hee.beza dekat rm 90 kot.warmer ni leh panaskan susu n food gak.ape2 botol susu pon boleh so tak lah risau kan

Avent Bottle ni paling common n harge pon ok and boleh tahan lama.ni mcm sume org pon ada beli kot.untung si avent nie!hahaha


yeayy bende paling cute!dady cakap nti jongang laa anak you!hahah.takpe,i suke!hihi

Sorry ni je yang sempat capture sbb smlm i on AL.so lepak2 kat umah sambil kemas2 brg baby,most of the stuff dah siap beli cume stroller carsear n breastpump yang sangat pening utk decide!patut ke beli breastpump?any idea anyone?bende2 mcm bath & body care dah beli gak.i beli brand yang biasa yang common.tak kesah la mana pon sbb ape pon kene try gak kat skin baby kan.heee.tak smpt nak capture pic itu.mayb tomrw lah eh.muahhh!

2 comments:

  1. saya suke sume yg diats itu........hihih...semoga sumenyer selamat dear!!!take care ok...

    ReplyDelete